Spása v barvě naděje.

Střípek 16.10.2011

16. 10. 2011 18:00
Rubrika: Střípky

Bohatství Boží

Jak nesmírná je hloubka Božího bohatství, jeho moudrosti i vědění! Jak nevyzpytatelné jsou jeho soudy a nevystopovatelné jeho cesty! (Řím 11, 33).

Jak velké je bohatství Boží ve vykupitelském díle, jak velké je bohatství Lásky v sebeobětování Boha a Syna Člověka na kříži! Tak velké, že bohatě celý svět může být spasen, tak bohaté, že dokáže dát Život všem, a to život v plnosti.

Jaké je Bohatství Lásky mezi Svatou Trojicí? Jaké je bohatsvtví Lásky Otce k Synovi a Syna k Otci? Jaké je bohatství Lásky Otce k lidem, že obětoval svého Syna? Jaké je bohatství Lásky Panny Marie k Bohu, že vkročila do neznáma a odevzdala celý život? Jaké je bohatství Ducha Svatého, který vše oživuje, probouzí k Lásce a nám lidem dává rozmanité Duchovní dary? Jak velké je stvořitelské bohatství, příroda a my a vše kolem nás?

Jaké je Bohatství Boží Lásky, že dal člověku svobodnou vůli, jaké je to bohatství, že mu dal živé srdce? Jak mu důvěřoval v lidské slabosti, že mu dal podíl stvořitelský - dar nejkřehčí.

Mluv s Bohem o daru Tvého života a o bohatství, kerým Tě do Něho vybavil. Chval Ho a děkuj Mu, že se s Tebou chce dělit o své bohatství.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobrazeno 331×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio